نکته ی امنیتی روز

توجه داشته باشید که کلمات عبور کوتاه و ساده به راحتی قابل کشف هستند و همچنین کلمات عبوری که بدلیل پیچیدگی و طولانی بودن به سختی توسط کاربر وارد میشوند نیز میتوانند به همین اندازه خطرناک باشند.
نکته ی امنیتی روز

برگزاري همايش مديران فناوري اطلاعات و ارتباطات منطقه 7 كشور در دانشگاه شيراز

همايش يك روزه ي مديران فناوري اطلاعات و ارتباطات منطقه 7 كشور در تالار دكتر مصطفوي دانشگاه شيراز برگزار شد .

در اين همايش دكتر فرشاد خون جوش، استاد دانشكده مهندسي برق و كامپيوتر و مدير مركز فناوري اطلاعات و ارتباطات دانشگاه شيراز ، بار ديگر، با اكثريت آرا به عنوان دبير منطقه 7 كشور انتخاب گرديد. دكتر خون جوش، در اين همايش با بيان اينكه فناوري اطلاعات محور توسعه به شمار مي رود، اظهار داشت: اگر بخواهيم همگام با اين پيشرفت ها به جلو برويم،ضروري است كه هزينه هاي مناسب در زمينه توسعه فناوري اطلاعات و ارتباطات صورت گيرد. استاد دانشكده برق و كامپيوتر دانشگاه شيراز گفت: براي پيشرفت بايد برنامه هاي مدون تدوين شود و مديران مختلف به آن پايبند باشند.

وي افزود: در يكسال گذشته بازديدهاي مختلفي توسط كارشناسان توانمند مركز فناوري اطلاعات و ارتباطات دانشگاه شيراز از دانشگاه ها و مراكز آموزش عالي منطقه 7 كشور شامل استان هاي فارس، بوشهر و كهگيلويه و بويراحمد صورت گرفته و براي توسعه فناوري اطلاعات در اين واحدهاي دانشگاهي پيشنهادات و مشاوره هاي لازم ارائه شده است.

دكتر خون جوش، توجه به زيرساخت و گسترش فناوري اطلاعات، سامانه هاي يكپارچه، خريد تجهيزات متناسب با يكديگر، حركت براساس نقشه راه IT، امنيت شبكه و سيستم هاي اكانتيگ براي مديريت شبكه را مورد تأكيد قرارداد و گفت: دانشگاه هاي كمتر توسعه يافته در زمينه فناوري اطلاعات و ارتباطات مي توانند از راه حل ها و روش هاي موفق دانشگاه شيراز الگو برداري كنند و دانشگاه شيراز اين آمادگي را دارد كه در زمينه هاي مختلف به ساير دانشگاه ها خدمات مشاوره اي ارائه كند.

آقاي باروت كوب زاده ، رئيس امور مناطق آموزش عالي وزارت علوم، تحقيقات و فناوري هم در همايش مديران فناوري اطلاعات و ارتباطات منطقه 7 كشور در دانشگاه شيراز بيان داشت: عليرغم كمبودهاي موجود، حمايت كامل در زمينه فناوري اطلاعات از مناطق صورت مي گيرد.

وي، با بيان اينكه هم اكنون 10 منطقه در كشور وجود دارد، خاطر نشان كرد: ايجاد ارتباط صحيح و منطقي بين حوزه هاي صف و ستاد و افزايش هماهنگي و هم افزايي بين دانشگاه ها و مراكز آموزش عالي، از اهداف ايجاد مناطق در وزارت علوم، تحقيقات و فناوري به شمار مي رود.

آقاي باروت كوب زاده تأكيد كرد: درست است كه دانشگاه ها براساس سياست هاي عالي و كلان كار مي كنند، اما برنامه هاي اجرايي و عملياتي نيازمند هماهنگي هاي منطقه اي مي باشد و اين برنامه ها بر اساس شوراي سياست گذاري مناطق در وزارت پيگيري مي شود.

رئيس امور مناطق آموزش عالي وزارت علوم، تحقيقات و فناوري بيان داشت: تصويب و ابلاغ اختصاص دو نيم درصد از بودجه دانشگاه ها به بحث فناوري اطلاعات و ارتباطات، در حقيقت هويت سازي و ديده شدن IT در دانشگاه ها بود و اين بايد به يك گفتمان تبديل شود.

وي خاطر نشان كرد: در سال آتي، كارگروه هاي تخصصي براي پيگيري موضوعات مشخص در مناطق ايجاد مي شود.

در ادامه اين نشست مديران مراكز فناوري اطلاعات و ارتباطات منطقه 7 كشور به بيان گزارشي از دانشگاه هاي مربوطه پرداختند وكارشناسان مركز فناوري اطلاعات و ارتباطات دانشگاه شيراز نيز نقاط قوت و ضعف اين مراكز دانشگاهي را براساس بازديدهاي دوره اي بيان كردند.

اهداي لوح به مسئولان IT دانشگاه هاي منطقه 7 پايان بخش اين همايش بود.